Vis a Vis
EnglishGermanHungarianPolishSpanish
Rezerwacja pokoi:
tel. +48 17 225 01 65
kom. 660 733 828
e-mail. recepcja@visavis-lancut.pl

E-mail Wyslij Maila       Adres Pl. Sobieskiego 14, 37-100 Łańcut

DANIA GŁÓWNE - MAIN MEALS

10 sztuk
Cottage cheese and potatoes dumplings served with roasted onion (10 per portion)
10 sztuk
Fried traditional dumplings served with garlic sauce
140 g
Potato fritters served with sour cream
450 g
Potato rosti with subcarpathian pork ham goulash served with pickled cucumber
200 g
Chicken liver on cherry tincture served in a creamy sauce
200 g
Chicken pocket stuffed with spinach, sundried tomatoes, ricotta and aromatic gorgonzola sauce
200 g
Sous-vide chicken filet served on vegetable ratatouille
150 g
Traditional Polish pork chop with cabbage cooked
400 g
Baked ribs served with BBQ souce
180 g
Duck breast in cherry wine sauce
200 g
Pork tenderloins covered in herbs and served on carrot mousse with a hint of amaretto
180 g
Veal wrapped in parma ham with a hint of sage and served with a cheese sauce
200 g
Beef loin steak on a braised sour cream porcini mashrooms and served with baked potatoes

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.
Więcej szczegółów w naszej stronie
Ok