Restauracja

spróbuj i odkryj

Nasze dania

SZEF KUCHNI

POLECA

tradycyjny proziak podkarpacki / masło ziołowe / cieciorka

3 SZT / 19 ZŁ
marchew / natka pietruszki / makaron 
300 ml / 13 zł

miks sałat / pieczony burak czerwony / feta / prażone orzechy włoskie / mandarynka / hummus / sos chimichurri/ focaccia

300 g / 33 zł

filet drobiowy / ziemniaki Hasselback / czosnek / rozmaryn / sos: śmietana, szpinak, suszone pomidory / miks sałat / sos winegret

150g / 300g / 49 zł

tagliatelle / szpinak / suszone pomidory / kurczak / sos śmietanowy / Grana Padano

350 g / 37 zł

gałka lodów miętowych / dressing malinowy 

140 g / 20 zł

Specjalne okazje
- pytaj kelnera

PONIEDZIAŁKI Z PIZZĄ
LEKKIE WTORKI
ZAKRĘCONE ŚRODY
CZWARtki Z BURGERAMi
SŁODKIE PIĄTKI
Vis a Vis

MENU

DRINK BAR

Restauracja & Bar